Χώροι & Χωρητικότητα

Αίθουσα εκδηλώσεων

Το Imperial Plus | Urban Smart Hotel είναι ένα σύγχρονο πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εγνατίας & Τανταλίδου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο σχεδιασμός του είναι απόλυτα μοντέρνος και ταυτόχρονα, αποπνέει την αίσθηση της πολυτέλειας υψηλής τεχνολογίας.
Βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία, σε κοντινή απόσταση από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος της πόλης, γεγονός που καθιστά το ξενοδοχείο ιδανικό τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και για ταξίδια αναψυχής. Παράλληλα, σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, υπάρχει πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Από τα τέλη του 2019, όταν άνοιξε τις πόρτες του, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία «έξυπνης» φιλοξενίας, με 103 δωμάτια και σουίτες, που αναβαθμίζουν το επίπεδο διαμονής. Στόχος της είναι να αναπτύσσει συνεχώς τις υπηρεσίες της, όντας ένα βήμα μπροστά, ώστε να προσφέρει και στον πιο απαιτητικό επισκέπτη την απόλυτη εμπειρία διαμονής. Διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, ενώ υπάρχουν πάρκινγκ συνεργατών κοντά.

Ένα «έξυπνο» ξενοδοχείο που σας ταξιδεύει στο… μέλλον
Στην εποχή της ταχείας τεχνολογικής ανάπτυξης, τα έξυπνα ξενοδοχεία βασίζονται στην τεχνολογία πληροφοριών, το Διαδίκτυο, τα μεγάλα δεδομένα και την τεχνητή νοημοσύνη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επίτευξη εξαιρετικής άνεσης στην ταξιδιωτική εμπειρία των ανθρώπων. Τα ξενοδοχεία πρέπει να ενσωματώσουν αυτές τις τεχνολογίες για να ανταποκρίνονται συνεχώς στις ανάγκες των επισκεπτών τους, να βελτιώνουν το περιβάλλον για τον τουρισμό και να προωθούν την ανάπτυξη της τουριστικής στρατηγικής.
Τι κάνει το Imperial Plus | Το Urban Smart Hotel ξεχωρίζει ότι είναι η πιο σύγχρονη επιλογή για τον επισκέπτη που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τις νέες τεχνολογίες τόσο στο δωμάτιό του όσο και στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου και την Αίθουσα εκδηλώσεων. Η χρήση νέων τεχνολογιών, η Αίθουσα εκδηλώσεων,  εκπλήσσει τους επισκέπτες, οι οποίοι νιώθουν ότι μεταφέρονται διανοητικά σε ένα ξενοδοχείο του μέλλοντος.
Η προσφορά μιας μοναδικής εμπειρίας φιλοξενίας είναι ένας αδιαπραγμάτευτος στόχος για το Imperial Plus | Το Urban Smart Hotel, για το λόγο αυτό, φροντίζει να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, βασισμένες στην εξατομικευμένη φιλοσοφία εξυπηρέτησης των επισκεπτών του, με όχημα την τεχνολογία.
Τα δωμάτια
Το Imperial Plus | Urban Smart Hotel διαθέτει συνολικά 103 δωμάτια. Συγκεκριμένα διαθέτει 88 άνετα δωμάτια με διπλά ή δύο μονά κρεβάτια, 7 δίχωρα ιδανικά για οικογένειες, 6 executive δωμάτια στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου τα οποία διαθέτουν άνετα μπαλκόνια και 2 σουίτες.

Περισσότερα